(SNART!) Gott Nytt år Tjejer! <33

Hej alla, snart e re nyår! jag tycker på ett sätt att det här året har gått ganska långsamt och på ett annat sätt ganska snabbt. den här terminen har gått så snabbt med ny skola och kompisar och allt, men det känns ganska avlägset om man tänker på när man började sista terminen i 9:an för ett år sen :S jag saknar tiden i 6:an, jag minns det som att alla var så glada och snälla hela tiden :P allt gick så snabbt från att jag började i skarpnäckskolan, och jag förmodar att nu i gymnasiet kommer de gå ännu snabbare :3 hoppas på ett underbart 2011!

Tänkte bara önska alla ett gått nytt år : )





XOXO Elin JB<3


Snart är det jul ! ! !

Red pants (y)

Here we come Annski!

Menen tja, tjenare, hej!
Nu har Tove och jag beställt buss för fredag du vi åker upp till Ann! c:
blev tyvärr en buss som går kl 18.30 :/ Vi ska imorgon försöka ringa och se om vi kan få plats på en tidigare, men men.
Det viktigaste är att vi ses ett tag iallafall ^^
Love to you ann <3 <3
.
Kramar Ella

Happy!!

TJA!
Idag har jag varit på riktigt gott humör!! :D haha vet inte varför :P
Men nu ska jag plugga kemi och det är inte lika kul... men jag måste jag har kemi prov imorgon.
jag och lilla kajsa <3 :) lilla sura kajsa som bara är hungrig och inte vill vara med på bild. Men hon måste vänta till kl 18 för att få maten annars räcker det inte över natten c:
kramar tove

Lush<3

Hej, Lush är en utav mina favorit affärer just nu, det finns så mkt saker man kan köpa. De flesta tror kanske att man bara kan köpa badbomber men man kan tex köpa badoljor, duschkrämer, doftljus, nåt foundation liknande, perfym, läppsyl, läpp peealing, badsalt, schampo & balsam, henna (för att tex färga håret), ansiktsmasker, duschbomber, badbomber, ansiktstvål, bubbelbitar(ungefär som en badbomb som gör bubblor i badet). alltså ja, detta är bara en liten del av vad man kan köpa på Lush! det finns många konstiga och roliga produkter på Lush :) 


Cinders: Den här badbomben ska spraka riktigt mkt i vattnet och lukta lite kanel, den ska också värma lite. den ska på minna om en varm brasa och är inspirerad av askungen som sov vid brasan och täcktes av aska. om du skulle vilja köpa den så måste du göra det snart för att den finns bara kvar en utsatt tid.


Black berry: Den här badbomben ser kanske inte så rolig ut men jag har hört att det finns en överraskning i den. Hon som sa de sa bara att hon skrattade väldigt mycket när hon såg det, mer vet jag inte : P


Champagne supernova: Den här badbomben har redan avslöjat sin överraskning ;) den ska göra ditt badkar till en fest.

Sakura: Sakura betyder körsbärsblomma på japanska, denna badbomb ska skapa en japansk känsla.


Gingerbreads house: hihi ett pepparkakshus^^ Den ska lukta citronoljor, svartvinbärsoljor och ingefära, passar perfekt nu i jul :) men denna är också utsatt under en viss tid.


Satsumo santa: den här gulliga tomten ska lukta citron i badet och förbättra hudens kondition. Denna är också utsatt på en  viss tid.


The boog: den här snögubben kommer att skapa en liten yta av skum på vattnet och olika färger kommer att visa sig. Denna är också utsatt på en  viss tid.



Inlägget blir jätte långt om jag fortsätter så här, men jag kommer att uppdatera mina favorit bomber och andra saker från Lush ;) En eller två badbomber är en jätte bra julklapp som inte är så dyr(de lägsta bland dessa är ca 40-50 kronor/st).

XOXO Elin<3


shoe-tub!

Hej, jag har hittat ett badkar som jag vill ha i mitt drömbadrum! det är designat som en klacksko och är så snygg! det skulle va kul att få se ens gästers reaktioner när de märker att man har en jätte sko i badrummet haha:P 

  
(Karet är ganska stort men de ser litet ut på bilderna. Detta badkar kostar runt 116909 Kronor..hmm blir nog inte detta badkar hemma)


P.S jag är inte så bra på att skriva mkt i en blogg post men ist visar jag lite roliga bilder som tex det här badkaret och jag ska börja posta lite fler inlägg här för det var ganska länge sen jag gjorde det:) D.S



XOXO Elin <3


Fy på mig!

Hej det var LÄNGE sedan. Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här på boggen. Sorry. Jag ska vara ärlig så har jag bara orkat laddat upp på min personliga blogg fy på mig !
Jag tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på var som har hänt mig lite :)

Jag och min kamera jag fick i fördelsadagspresent av mammsen!
Av pappa och familj fick jag, Svarta Convers, El tandborste och ecipse filmen...


Min tårta! Som Tove min kära tjatade om i tel ! ;)



Det traditionella pyssel bordet i våran familj!


Min syster


Min fina lilla tomtegumma :D
.
.
.
Hos mamma igen.
Nya nyheter om små barn:


Min lille bror har tappat 2 tänder


Min lilla syster har börjat sminka sig



Och jag har blivit knäpp ;)

Ha de gött


Födelsedag!

IDAG FYLLER TOVE OCH ELLA ÅR!! :D

Ny design c:


.
Vad tycks?? c: ^^

Klättrings instruktörer

TJA!
Igår var vi hela dagen på K2. Det var en jätte rolig dag :D Fast den började lite segt med en HRL kurs som man måste gå på. Mini-anne dockorna (som man också hade på livräddningen i skolan) och filmen man ser till börjar man ju skratta åt! haha :P Men sen så hade Ella och jag våran instruktörs grupp på K2 faktiskt. Den brukar ju vara på solna man vi bytte till K2 för att få det lättare att hinna med. Efter den var det typ en kick-off med nästan alla instruktörer som jobbar i klättercentret. Det var jätte roligt med en rolig tävling. Först skulle man gå runt och fotta massa saker med sitt lag för att få poäng sen så skulle man gå en hinderbana. haha orkar inte förklara mer.
Här kommer en bild som jag snodde från Daniela:
KRAMAR TOVE :)

RSS 2.0