SOMMARLOV

Måste bara säga det igen! SOMMARLOV!
Nästa år tar vi studenten, helt jäkla ofattbart! Förstår ni hur fort det kommer gå ?? Kommer ihåg när jag började ettan och det känns inte alls länge sedan!
Hoppas ni får en fin fin dag. Själv ska jag ta mig ut i solen :D

Solen skiner

Hey igen!
Full av skriverier på G!
Kom nyss in från filten ute på tomten! Solen lyser varmt och jag bara njuter. Får sommarlov imorgon och det känns grymt bra. Var på fjärran höjderbadet på idrotten idag sedan fick vi sluta. Tog några simtag så nu har man även tränat idag också ;D
Vad som mer händer idag har jag ingen aning om.. Blir väl som det blir. Så livet ska vara ibland!
Ha det gött

Vad gör vi nu för tiden ?

Hej!
Minnernas blogg är detta alltså! Ann här. Tänkte skriva ett liten inlägg så här på kvällskvisten!
Livet rullar på alltså och på fredag är det skolavslutning. Känns helt otroligt att man bara har ett år kvar i skolan och att detta är sista sommarlovet. Mina planer i sommar är vara med Tove och Ella första veckan (o tippat) sedan åker jag till Kroatien tre veckor och sista två veckorna ska jag sommar jobba ! Weeehooo!



Tänkte kanske ni ville se två bilder från när jag, Tove och Ella var på spa! Det var nog det härligaste jag varit med om och att jag Tove och Ella gjorde det helt på egen hand. Sparade pengar, tog oss dit själv, bodde där själv. Det var helt otroligt ! Vi fick en fyra rätters middag och jag säger bara det efter denna dag älskar jag Suschi!
Vad händer annars i våra liv! Ja, vi hänger ihop som vanligt! Inget kommer skilja oss vänner åt och det känns helt jäkla otroligt. Jag har känt dessa underbara människor i typ 5 år!!! Vi har gått igenom allt tillsammans och varit med om allt tillsammans, vi har utvecklats tillsammans, vi har skrattat tillsammans och gråtit tillsammans! Bättre vänner kan man inte få <3


RSS 2.0